• 1399/09/24 - 13:05
  • /ZxGx

کمیته مدیریت بحران حوداث و بلایا در بیمارستان سیدالشهداء

کمیته مدیریت بحران حوداث و بلایا در بیمارستان سیدالشهداء در دفتر ریاست بیمارستان برگزار گردید.

سرپرست بیمارستان سیدالشهداء گفت: با عنایت به کاهش میزان پذیرش بیماران کووید و با توجه به هماهنگی بعمل آمده با معاونت درمان دانشگاه کاشان و براساس مصوبه این کمیته، پذیرش و بستری بیماران الکتیو و اورژانسی داخلی ،قلب ،جراحی، نورولوژی ،اطفال نوزادان در بخش VIP و CCU و در بخش اورژانس از تاریخ ۹۹/۹/۲۴ انجام می شود و بیماران مشکوک به کووید فقط در بخش ایزوله عفونی بستری خواهند شد.

دکتر علی یوسفیان خاطر نشان کرد: از ابتدای مرحله دوم افزایش موارد بستری در بیمارستان‌سیدالشهدا ( از مهرماه)  بالغ بر ۴۱۱ بیمار کووید در بیمارستان بستری شدند.

وی در پایان از زحمات و تلاش های خالصانه یکایک مسئولین و همکاران، پزشکان، پرستاران، کمک پرستار و خدمات و پرسنل پشتیبانی تقدیر و تشکر نمود.