• 1392/11/29 - 10:11
  • /ZyEx

جوان 22 ساله از مرگ نجات یافت

روز دوشنبه 7/11/92 دانشجوی 22 ساله رشته مکانیک با تپش قلب که از دو ساعت قبل به دنبال استرس شروع شده بود به بیمارستان سیدالشهداء مراجعه کرده و ECG گرفته شد با تشخیص PAT (تاکسی کاردی فوق بطنی) تحت درمان دارویی قرار گرفت و آریتمی مقاوم به درمان دارویی تبدیل به V.T شده و نهایت بیمار دچار ایست قلبی شد که با اقدام سریع پرسنل تیم CPR و پزشک کشیک با شوک بای فازیک 200j و تنفس مصنوعی( آمبوبگ با ماسک) ریتم بیمار سینوسی شد و در بخش ccu بیمارستان سیدالشهداء تحت مراقبت ویژه قرار گرفت.

لازم بذکر است روز سه شنبه مورخه 8/11/92 نیز خانمی 22 ساله با درد قفسه سینه که از شب قبل شروع شده و علیرغم درمان سرپایی پزشک عمومی درد در صبح تشدید یافته بود در ساعت 14:35 به بیمارستان سیدالشهداء مراجعه می کند و ECG گرفته شده تشخیص احتمالی PAT داده می شود ولی طی مانیتورینگ قلبی ریتم به نفع V.T تشخیص داده می شود و تحت درمان قرار می گیرد . آریتمی مقاوم به درمان دارویی با حضور به موقع دکتر حمیدرضا دشتی (متخصص قلب و عروق) و تکنسین بیهوشی بر بالین بیمار با شوک سینکورنایز 50 و 100 ژول تبدیل به ریتم سینوسی می گردد . بیمار به بخش CCU منتقل شد و تحت مراقبت ویژه قرار گرفت.