• 1391/11/08 - 09:51
  • /ZWYx

بیمارستان ها و مراکز درمانی شهرستان آران و بیدگل با اعتبار چهارمیلیارد ریال به دستگاه بی خطر ساز و استریل کننده زباله های بیمارستانی مجهز گردید.

آقای دکترسیدمحمدحسین مکّی سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل از بهره برداری از دستگاه های پیشرفته بی خطر ساز و استریل کننده زباله های بیمارستانی در بیمارستانهای تحت پوشش شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل خبر داد.

ایشان افزود: با استقرار این دستگاها در بیمارستان های سیدالشهداء و شهید رجایی شهرستان آران و بیدگل ، کلیه زباله های عفونی و بیمارستانی تولید شده در مراکز فوق در همان محل مبدا «بی خطر» گردیده و تحویل عوامل شهرداری می گردد.

آقای دکتر مکّی اعتبار اختصاص داده شده را چهارمیلیارد ریال ذکر کرد که از محل اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان جذب و جهت خرید دستگاه و ساخت ساختمان محل استقرار، هزینه گردیده است .

ایشان اظهار امیدواری کرد که در آینده نزدیک با انجام هماهنگی های شهری ، کلیه زباله های عفونی و پزشکی تولید شده در تمامی مطب ها و مراکز خصوصی شهرستان نیز در این مراکز بی خطر، استریل و تحویل شهرداری گردد.