• 1393/03/22 - 09:44
  • /ZKEx

بازدید بازرسان وزارت بهداشت و دانشگاه قطب از روند اجرای برنامه سلامت در دانشگاه

بازرسان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه قطب از روند اجرای برنامه تحول نظام سلامت در مراکز درمانی شهرستان های کاشان و آران و بیدگل امروز مورخ 21/3/93 بازدید کردند.

به گزارش وب دا، این بازدید به منظور ارزیابی بسته خدمتی ارتقای هتلینگ در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه صورت گرفت.

بازرسان در این بازدید ضمن گفت و گو با بیماران بستری و بررسی رضایتمندی بیماران در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه، از نزدیک در جریان روند اجرای طرح تحول نظام سلامت قرار گرفتند.

برپایه این گزارش، نحوه اجرای بسته های خدماتی کاهش میزان پرداختی بیماران بستری به میزان ده درصد و ترویج زایمان طبیعی، نحوه محاسبه هزینه نهایی قابل پرداخت و بازدید از بخش ها و تجهیزات پزشکی و دارویی بیمارستان ها نیز در این بازدید مورد ارزیابی قرار گرفت.

این گزارش حاکیست، در این بررسی روﻧﺪ اﺟﺮای اﯾﻦ طﺮح و ﻣﺸﮑﻼت ﻣﻮﺟﻮد ﻣﻮرد ﺑﺮرﺳﯽ ﻗﺮار ﮔﺮﻓﺖ و روند اجرای برنامه سلامت در این بیمارستان ها در وضعیت مطلوب عنوان و از اقدامات مسئولین اجرایی در دانشگاه تقدیر شد.

گفتنی است بسته های خدمتی کاهش میزان پرداختی بیماران بستری به میزان ده درصد، رایگان شدن زایمان طبیعی، ارتقای هتلینگ و حضور پزشکان متخصص مقیم در بیمارستان های تحت پوشش این برنامه در دانشگاه اجرا می شود.