• 1392/07/22 - 12:55
  • /ZpEx

مراسم تودیع و معارفه مدیرخدمات پرستاری بیمارستان سیدالشهداء شهرستان آران و بیدگل

مراسم تودیع و معارفه مدیر خدمات پرستاری بیمارستان سیدالشهداء با حضور سرپرست شبکه بهداشت و درمان ، مدیر درمان معاونت درمان دانشگاه ، معاون درمان شبکه بهداشت و مدیر خدمات پرستاری دانشگاه و مدیران خدمات پرستاری مراکز درمانی دانشگاه در تاریخ 21/7/92در سالن کنفرانس بیمارستان برگزار گردید.

دکتر مسعود دهقانی سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل در این مراسم ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت امام محمد باقر(ع) و تشکر از حضور مدعوین اظهار داشت: قدردانی از تلاش کسی که 30 سال بی وقفه و در همه ساعات شبانه روز در خدمت بیمارستان بوده وظیفه همگانی است.

دکتر دیگبری مدیر درمان دانشگاه نیز ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت امام محمد باقر(ع) گفت : خانم کحال در طول دوران خدمت همواره با جدیت و کوشش فراوان زحمات زیادی را متحمل شده و کارنامه درخشانی از خود به جا گذاشته است از جمله راه اندازی بخش اورژانس بیمارستان که قابل تقدیرو تشکر است .

معاون درمان و داروی شبکه نیز تسلط به کار، آگاهی از شرایط و موقعیت شبکه، دلسوزی و پشتکار را از صفات بارز ایشان دانست .

دکتر علی عظیمی رئیس بیمارستان نیز در این مراسم گفت : نکته ای که باید بدان اشاره شود این است که سرکار خانم کحال خود را وقف این بیمارستان کرده بود و فوق العاده سختکوش بود وهمیشه جنبه ادب را نیز رعایت می نمود.

وی افزود : ایشان در طول مدت خدمت هیچ وقت تحت هیچ شرایطی از خود عصبانیت و تندی نشان نداد و همچنین برای اعتبار بخشی بیمارستان تلاش و کوشش زیادی نمود. امیدواریم باز هم بتوانیم از تجربیات ایشان استفاده کنیم .

مدیر خدمات پرستاری دانشگاه نیزاز زحمات خانم کحال در طول دوران خدمت تقدیر و تشکر نمود و ایشان را فردی مسئولیت پذیر و انتقاد پذیر توصیف کرد. معصومه حمزه ای انتخاب به جا و شایسته خانم زارعی را به عنوان مدیرخدمات پرستاری بیمارستان تبریک گفت.

در پایان هر یک از حاضرین و همکاران به صورت جداگانه از زحمات و صفات اخلاقی نیک خانم کحال تقدیر و برای ایشان آرزوی سلامتی نمودند و انتخاب خانم زارعی را نیز به وی تبریک گفتند.

مراسم تودیع خانم کحال            مراسم تودیع خانم کحال