• 1391/06/19 - 10:49
  • /ZPYx

جلسه کمیته کارکنان بیمارستانی در بیمارستان سیدالشهدا شهرستان آران و بیدگل برگزار گردید.

سرپرست محترم شبکه بهداشت و درمان و معاون درمان شبکه در جلسه کمیته کارکنان بیمارستان شرکت نمودند.

سرپرست محترم شبکه بهداشت و درمان شهرستان با شرکت در جلسه کمیته کارکنان بیمارستان سیدالشهداء که به دعوت ریاست محترم بیمارستان صورت پذیرفت، به مدت دو ساعت شرایط مالی جدید دانشگاه را جهت پرسنل محترم توضیح داده و خواستار همراهی تمامی کارکنان بیمارستان در این خصوص گردیدند.

ایشان ضمن بیان و توضیح مبسوط شرایط انضباط مالی برای کل دانشگاه ، تعهد شبکه را به پرداخت دقیق تایمکس و حضور فیزیکی مجوز دار پرسنل را اعلام داشته و با توجه به یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر دوران اخلاص و ایثار کارمندان درابتدای انقلاب را مطرح و خواستار تأسی تمام کارکنان به این بزرگواران شهید گردیدند .

در ادامه کارکنان سوالات خود را مطرح و توسط سرپرست شبکه ، معاون درمان و ریاست بیمارستان پاسخ های مقتضی ارائه گردید.