• 1394/03/30 - 22:50
  • /Z8Fx

بخش مراقبت های ویژه بیمارستان سیدالشهداء آران و بیدگل به بهره برداری رسید

با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بخش مراقبت های ویژه بیمارستان سیدالشهداء آران و بیدگل بعدازظهر روز چهارشنبه مورخ 94/3/27 به بهره برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، دکتر سید حسن قاضی زاده هاشمی گفت: برای بهره برداری از این بخش ده میلیارد ریال برای ساخت و تجهیز از محل اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی کاشان هزینه شده است.

وی تصریح کرد: همچنین از کل مبلغ هزینه شده، یک میلیارد ریال خانواده خیر سلامت مرحوم منصور سحابی برای بهره برداری از این بخش کمک کرده اند.

همچنین وزیر بهداشت از روند فیزیکی ساختمان پروژه بیمارستان درحال ساخت ثامن الحجج بازدید کرد و جهت پیشرفت آن قول مساعدت داد.

این گزارش حاکیست : دکتر هاشمی در ادامه از بیمارستان در حال ساخت ابریشم چی نیز بازدید نمود.

بازدید از بیمارستان ثامن         بازدید بیمارستان ثامن

بازدید بیمارستان ثامن           بازدید بیمارستان ثامن