گرامیداشت ولادت حضرت زینب کبری (س) و تقدیر از اولیاء دانش آموزان پرستار توسط معاونت پژوهشی اداره آموزش و پرورش

در راستای گرامیداشت میلاد حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار در صبحگاه روز شنبه 29 آذر ماه99 ، جناب اقای نوذریان معاونت پژوهشی آموزش و پرورش بهمراه مدیر محترم مدرسه ریحانه بهشت و جمعی از انجمن اولیاء و مربیان شهرستان آران وبیدگل با ارج نهادن به مقام بلند مدافعان سلامت ملت و آرزوی سلامتی و تندرستی تمام کادر درمانی این شهرستان و به پاس زحمات این اولیاء دانش آموزان پرستار ، تقدیر و تشکر نمودند.

و در پایان جناب اقای دکتر علی یوسفیان ضمن عرض تبریک روز میلاد حضرت زینب کبری (س) و گرامیداشت روز پرستار خاطر نشان نمود روز پرستار امسال رنگ و بوی دیگری داشت و زحمات همکاران رسته های مختلف پرستاری توسط اقشار مختلف پاس داشته شد و امیدواریم با مدد الهی و توجهات حضرت ولی عصر (عج) و تلاش و همت و همکاری همه ما مدافعین حوزه سلامت، این ویروس خطرناک کرونا را شکست دهیم.

.

ساعت : 10:34 -  روز  : دو شنبه  - 1 /  10 / 1399 /  شماره خبر : 31 / تعداد نمايش :69