آشپزخانه بیمارستان سیدالشهداء آران و بیدگل راه اندازی شد.

رئیس بیمارستان سیدالشهداء آران و بیدگل گفت: پیرو مصوبه هیئت رئیسه دانشگاه مبنی بر جداسازی امور طبخ و توزیغ غذای بیمارستان سیدالشهداء آران و بیدگل از بیمارستان شهید بهشتی این اقدام صورت گرفت.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، این آشپزخانه با همت و پیگیری مسئولین دانشگاه و ریاست بیمارستان سیدالشهداء آران وبیدگل راه اندازی شد.

این گزارش حاکیست: هم اکنون این آشپزخانه در محل بیمارستان سیدالشهداء، پخت نموده و غذای بیمارستان سیدالشهداء، شهید رجایی، ستاد شبکه، اورژانس 115، ابوزیدآباد، سفیدشهر را به صورت روزانه و در سه وعده صبحانه، ناهار و شام تهیه می نماید.

این غذاها با بهترین مواد و بهترین کیفیت به دو صورت رژیمی و غیر رژیمی برای بیماران بستری در بخش های مختلف بیمارستان، تهیه و بین ایشان توزیع می شود.

این اقدام در راستای اجرای نظام اعتباربخشی ملی بیمارستانی و به منظور افزایش کیفیت غذای بیماران و جلب رضایت گیرنده خدمت صورت گرفته است.

ساعت : 10:15 -  روز  : سه شنبه  - 14 /  8 / 1398 /  شماره خبر : 31 / تعداد نمايش :686