برگزاری دوره آموزشی " احیای قلبی ریوی پایه "

در راستای نظام ملی اعتبار بخشی بیمارستانی، دوره آموزشی احیای قلبی ریوی پایه در روز پنج شنبه مورخ  1401/04/30 در بیمارستان سیدالشهداء آران و بیدگل برگزار شد.

سرپرست بیمارستان سیدالشهداء آران و بیدگل جناب اقای دکتر علی یوسفیان خاطر نشان نمود: آموزش احیای قلبی ریوی پایه به کلیه پرسنل امری ضروری و مهم می باشد. این کلاس به منظور آشنایی بیشتر پرسنل اداری، پشتیبانی و درمانی و مرور مطالب آموزش داده شده در کارگاه های قبلی، توسط واحد آموزش بیمارستان سیدالشهداء برگزار شد.

سوپروایزر آموزشی بیمارستان جناب آقای ابوالفضل صادقی در رابطه با نحوه ی انجام صحیح احیای قلبی ریوی پایه ، کاربرد دستگاهAED و هم چنین اقدامات پس از احیا، آموزش های لازم را به فراگیران ارائه نمود و در پایان فراگیران مطالب ارائه شده در کلاس را بصورت الکترونیکی آزمون دادند.

ساعت : 13:22 -  روز  : یکشنبه  - 2 /  5 / 1401 /  شماره خبر : 31 / تعداد نمايش :49