کسب مقام قهرمانی استانی پرس سینه توسط جناب اقای رحیم حسینی

به گزارش روابط عمومی بیمارستان سیدالشهداء ،جناب اقای رحیم حسینی ( نیروی خدمات بیمارستان سیدالشهداء آران و بیدگل) مقام اول قهرمانی در مسابقات ورزشی پرس سینه و مدال طلا در سطح استان اصفهان را کسب نمود.

پیام تبریک سرپرست بیمارستان سیدالشهداء آران و بیدگل به مناسبت کسب مقام قهرمانی جناب آقای رحیم حسینی در مسابقات قهرمانی پرس سینه :

موفقیت چیزی نیست که آسان به دست آید کارمند گرامی جناب اقای رحیم حسینی، قهرمانی شما در مسابقات قهرمانی پرس سینه در سطح استان اصفهان ، کسب مدال طلا این مسابقات را خدمت شما، خانواده محترمتان و شهرستان آران و بیدگل و جامعه دانشگاه علوم پزشکی کاشان را صمیمانه تبریک میگویم و امیدوارم این موفقیت سرآغاز پیشرفت ها و موفقیت های بیشتر شما در عرصه ورزش کشور باشد. در پایان از درگاه خداوند متعال برای شما و دیگر کارمندان عزیز موفقیت و سربلندی روزافزون مسئلت مینمایم.

ساعت : 10:59 -  روز  : یکشنبه  - 2 /  5 / 1401 /  شماره خبر : 31 / تعداد نمايش :38