مراسم تجلیل از خانواده ی اهدا کننده عضو در بیمارستان سیدالشهداء

دکتر یوسفیان سرپرست بیمارستان ضمن تسلیت به خانواده متوفی و تقدیر از اقدام ایثارگرانه و انسان دوستانه آنان گفت:

غم از دست دادن عزیزان بسیار سخت و جانکاه است اما اهداء اعضا به بیماران نیازمند معامله معنوی با خداوند متعال از اینگونه اقدامات از ایثار و فداکاری مکتب اهل بیت علیه السلام و آموزه های دینی سرچشمه می‌گیرد.

وی با بیان اینکه بر اساس فرموده خداوند در قران کریم نجات و جان بخشیدن یک انسان در واقع جان بخشیدن به تمامی انسانها است، خاطر نشان کرد: با اهداء اعضای فرد متوفی به بیماران نیازمند، نامش در اذهان جامعه به نیکی ماندگار خواهد ماند.

ایشان تصریح کرد: مرحوم حسین چراغ سحر ۳۶ ساله بر اثر حادثه دچار ضربه مغزی و متعاقب آن مرگ مغزی شد و پس از چند روز بستری در بخش آی سی یو بیمارستان سیدالشهدا، روز بیست و یکم تیرماه ۱۴۰۰ سرانجام با رایزنی‌ های بعمل آمده، خانواده وی به اهدا اعضای بدن وی از جمله (قلب، کلیه، قرنیه ها و ....) رضایت دادند.

وی در خاتمه سخنان خود، رضایت خانواده مرحوم چراغ سحر به اهداء عضو را اقدامی ستودنی عنوان کرد و یادآور شد: تجلیل از خانواده های ارجمند و فداکار در واقع گسترش فرهنگ اهداء عضو جامعه است و این سنت حسنه باید نهادینه شود.
در پایان مراسم از خانواده مرحوم چراغ سحر تجلیل بعمل آمد.

گفتنی است مرحوم حسین چراغ سحر، بعنوان اولین اهدا کننده قلب در شهرستان، نامی ماندگار از خود به یادگار گذاشت.
روحش شاد و یادش گرامی

ساعت : 12:12 -  روز  : سه شنبه  - 24 /  3 / 1401 /  شماره خبر : 31 / تعداد نمايش :65